skola

den allsmäktiga skolan. varför går vi i en skola? vad har vi för nytta av det? tyo inget, men nu har vi valt skola  och då går man i den. skolan är nog bra men man skulle kasnke vilja ha lite mera håltimmar eller kanske så är det bara det att man borde sova mera på nätterna. antagligen tror jag nog mera på det senare. ikväll ska camilla och melissa fara på den nya arnfilmen på biofrafen i staden. :) det kommer bli skoj. förhoppningsvis är filmen bra. camilla har nu en tid varit lite uppe i det blå men hon håller på att komma ner. ett avstånd som är stort är svårt att försöka leva med. men man gör så gott man kan och så får man träffas och vara lite mera aktiva sen de gånger man ses. att ha ett distansförhållande kanske inte är så svårt men att skaffa ett är ju mera svårt än att skjuta en mygga på långt avstånd. men camilla kommer fortsätta försöka ända tills den bittra slutet på denna saga som kanske aldrig började. om jag vore klok skulle jag säga att den som lever får se, men det har jag inte alls lust att säga så jag säger ingenting. kanske man kunde skaffa sig en telefon som man kan prata i dygnet runt helt gratis. det skulle göra camilla glad. men kanske en annan person eller flera personer skulle få helt fel och bara önska att hon skulle sluta ringa. länge leve msn. (ibland i alla fall ) snart börjar den sista lektionen för dagen vilket betyder att camilla får fara via bibban och sen städa huset innan hon åker iväg till staden för att umgås med vänner och sen se arn. :)
ha en trevlig dag.

foton i mängd och massor :)

här kommer lite länkar till mina foton på facebook. se och njut!


http://www.new.facebook.com/album.php?aid=35511&l=5f6b5&id=686204890
 
http://www.new.facebook.com/album.php?aid=35502&l=3ea64&id=686204890
 

hör till kick off.


http://www.new.facebook.com/album.php?aid=34352&l=01de4&id=686204890

http://www.new.facebook.com/album.php?aid=35502&l=3ea64&id=686204890

är från pieksämäki.

hoppas att ni tycker om dem. :)

läger

är nu hemkommen efter en vecka på pieksämäkiläger o sen en vecka i svenska hemavan. pieksämäki var helt underbart, så många trevliga människor man träffade där. såna har man int sett på länge. synd bara att några bor så långt bort.. men veckan gick snabbt, kursen skulle planeras o hållas, jobbigt. sen så sku café giraff funka oxå. de va mycket skoj i det cafét. spela lite volleyboll o så tog jag förståss en massa bilder. pieksämäki är svårt att beskriva så jag låter bli men de var helt fantastiskt skoj, sen så resan till hemavan var väl inte lika rolig men den gick väl nog jag hade ju min kamera som sällskap. :) annars var det nog bara berg o sånt man hade att titta på.
i morgon börjar den hemska skolan igen. hemska saker va denna sommar har gått snabbt. men jag får ha ett sommaravskedsparty ikväll med mina vänner så jag överlever väl.. sen ska ja prata med dem så att deras öron trillar av för de har jag inte gjort på länge. nu far jag via melissas o färga hennes hår, så
 take care camilla


RSS 2.0