panik

camilla känner att paniken den kommer sakta rullande emot mig och den bara ökar i fart desto närmre den kommer. idag har camilla ett minutschema hon ska följa om hon alls ska hinna med sina kurser städa och sen ännu packa inför helgens höstdagar.  höstdagarna ser camilla fram emot men med en viss fasa. eftersom att hon iår suttit med i styrelsen som planerar hela denna grej och det är rekordmånga som är anmälda känns der lite osäkert men på samma gång ack så skoj. :) så alla människor som ska dit. ha så skoj.

just nu sitter camilla i skolan och har hittat ett sätt att logga in på msn utan att ladda ner det. :) men de e ingen inne. men de kanske inte är så konstigt med tanke på att alla sitter i skolan. men man kan ju alltid hoppas att nån vän långt där borta sitter inne nån tråkig dag. camilla har nu modersmål men har skrivit färdigt en mycket dålig uppsats men mycket dåligt innehåll men man kan ju alltid hoppas att man har något läsvärt där i den. sen så kunde hon ju alltid åka hem men sen efter skolan så ska hon spela voleyboll :) och de e ingen ide att fara hem om hon måste tillbaka med det samma igen. men men.. volleyboll är mycket skoj så de ser jag fram emot. de e o länge sen ja spela volleyboll eftersom jag var i Hesa i söndags o förra veckan var jag allt för trött för att orka spela.

camilla har en mycket tung vecka efter sig och sen har hon en tung helg framför sig. men camilla är i stort behov av lite sömn eller om man ska vara ärlig är hon i behov av mycket mycket sömn. eventuellt tar hon en sovmorgon nästa vecka men de får visa sig sen. men hon ska i alla fall göra mycket geografi på tåget och antagligen mycket mattte med.. men man ska inte heller stressa en massa inför alla sina inlämningsuppgifter. sen sista kvällen innan allt ska vara inlämnat då har man nog rätt till att känna en viss stress men int ska man nu göra de innan. :)

10 minuter till volleybollen så snart kan man väl ta och börja avsluta de man gör på denna dator och bege sig ner till allas vår "älskade" sporthall :)

ha en bra dag.. o försök hållas på vägen i denna halka..

helsingfors

camilla ha denna helg tillbringat sin tid med att befinna sig i hufvudstaden af Finland. camilla kom dit på lördagen ganska tidigt o planen var att hon skulle hinna shoppa en massa kläder och andra nyttiga tillbehör.. främst lite kvinnliga finkläder men den inställningen fattades i min hjärna så jag köpte inget värt att nämna.. sen så kom min vän o mötte mig o vi åt mat (kebab), OBS! denna gång åt jag upp allt och först med. vilket inte hände förra gången. :) kvällen spenderades med bastu och film, the bucket list, den va helt superbra. kan verkligen rekomendera den åt folk..  men camilla och hennes vän fann inte deras sunda bondförnuft o for på så vis int o sova nå innan klockan va 3 o de visa sig sen att de va allt för sent..  men.. sen sku vi ju ha fått sova en timme till bara vi sku ha uppmärksamma där på kvällen att vi får sova en timme till.. o camilla sku ha kolla rätt på tiden o sett att möte börja en timme senare än vad hon trodde. men man lär sig av sina misstag.

sen på mötet.. (som då va orsaken till varför jag egentligen tillbringade min helg i helsingfors,) planera vi lite saker ännu ti hd som e ren nästa helg. o sen så gjorde vi en massa plancher mm.. camilla tillsammans med en annan gjorde den stora planchen som kommer att befinna sig ovanför stora scenen.. den blev superfin. :)

camilla sov kanske liiiiiiite för lite under denna helg o hon räkna ut på matte att hon sov 18 timmar på 3 nätter vilket ger ett medeltal på  6 timmar o sen så tänker man att man haft en skolvecka innan o. :) så camilla gick runt som en zombie o gjorde nu de hon sku men int så myki mera.. hon fick nu läst ut sin moddabok på tåge o även halva engelskaboken. HURRA.. nu har camilla bara ett helt berg av matteuppgifter som hon måste göra innan kvällen e slut. så de blir väl att sitta länge på sin bak o jobba.

nu ska sen camilla ge sig iväg på nå möte.. ska se hur de går.. kanske de går riktigt bra t.o.m. men de får man ju se sen på plats..

camilla gillar sin haglöfsväska. :)

mögelost

eftersom att det råder krig i mitt hjärta och i min hjärna kom jag inte på nån vettig rubrik. men nån dag kommer det nog en sån med...

camilla har en känsla i sitt hjärta en känsla som hon inte riktigt kan sätta fingret på.. denna känsla håller på att äta sig ut ur min kropp för att sen omsluta mig. hm låter det konstigt? det känns i alla fall konstigt.

idag hade camilla en gruppkonversation på msn o de va fantstiskt skoj. camilla saknar emma o sina andra vänner men kanske emma mest eftersom att camilla inte ser henne så ofta.

nu börjar det på allvar bli dags att gå och lägga sig/ läsa på finskaprov.

sov gott

bilder.

härmed har jag publicerat galna bilder från min ensamhemmahelg på facebook.


http://www.facebook.com/album.php?aid=43210&l=a58ab&id=686204890


så njut!

grr

camilla höll på att skriva ett mkt fint inlägg om va hon gjort på höstlove men förstås så försvan allt i ett huj. så nu får ni kolla bilderna på facebook sen när de kommer upp.

ska höstlovet kallas en tid att vila upp sig på? tror inte det. man är nog mera trött nu än man var innan. eller så är det här en annan sorts trötthet. men trött är man. nu ska ja se om ja får nån mat. vem vet.

mögelost.

denna dag har camilla tillbringat sin tid med vännen maria. de va skoj. först en helt vanlig skoldag, för att fara till stan på hemlighetsmakeri och sen köpa saigon mat o äta hemma. de va supergott. camilla och maria de var superduktiga och gjorde lite av den biologitent som de håller på med. och de höll på i hela två timmar innan de tog en konstruktiv paus med glass o bring it on. sen efter det så blev de no int nå mera geografi utan de stanna där men vi har nästan 1/4 klar. så de e bara resten sen.

imorgon kommer mina vänner komma hit och våldsgästa mig o de ska bli skoj. borde bara hinna med lite saker innan de kommer. så som att laga eld och duscha. kanske fara ut o gå med kusinens hund. o städa. kanske om man  tar en mycket snabb städning så har man det undan tills familjens hemkomst på söndag. så kasnke imorgon eller på fredag. 








maria  var en mycket flitig studerande. (om man kollar hennes blogg så ser man motsatsen)

sen så. åt vi en massa mögelost. så vi känner oss aningen mögliga på insidan men..
de kommer sen att komma en massa knasiga bilder på facebook från min knasiga ensamma hemma helg..

varför e de alltid så att mina blogginlägg kommer till efter tolvslaget, och oftast efter 1 de e skrämmande..  nån dag så ska jag skaffa mig vettiga rutiner och jag ska så helt klart börja gå och sova redan innan tolv. men de får vänta tills efter höstlovet.. camilla e då som sagt ensam hemma och hittills så har det varit fruktansvärt skönt förrutom det att mina tre kvinnliga familjemeddlemmar tog med sig de 3 borstar som detta hushåll äger till åland så under dessa fem följande dagar kommer camilla vara tvungen att borsta sitt hår med en otäck blå plastborste som inte duger till nåt. men ja ska väl överleva..

camilla och maria såg även ett mycket sjukt tv-program om en kvinna som hade som idealvikt runt 450 kg och det är ju helt sjukt. jag menar vilken kvinna skulle vilja utsätta sin kropp för ngt sådant? o hennes man brukade fota henna o lägga ut bilderna så att de skulle ha råd till att köpa all mat som hon proppade i sig. efter det programmet slutade camilla och maria att äta mögelost och vi tar väl upp den traditionen redan imorgon.

nu ska nog camilla riktigt snart gå och lägga sig och läsa lite narnia så att hon skulle kunna börja läsa nån av de böcker hon borde ha läst till skolan. men böcker som skolan tvingar en att läsa tar alltid mycket mera tid än en bok som man frivilligt väljer att läsa. men, men,

godnatt.


tomhet.



var finns den fina natthimlen som jag vill beskåda? flera kvällar har jag planerat att bara ta en lugn promenad och titta på stjärnorna och den växande månen. men tydligen behagar det inte stjärnorna att visa sig så jag sparar det till senare tillfällen.  men en promenad kommer att ske innom en snar framtid annars blir jag galen.

idag har camilla dammsugit huset, så där precis lagom. så det känns rent men inte äckligt rent. så ska jag även börja städa min nya lya. :)

kvällen spenderades i volleybollens tecken. Name of the game hölls än en gång i sportis och segern gick än en gång till de som heter mård (nja de flesta i alla fall) fast denna gång hade de ju förtsåss det underbara namnet "Henkkas Heffaklumpar" och jag måste ju bara ta till mig lite kredit för det namnet eftersom det var jag som döpte dem till det.. nåja resten av kvällen gick nog bra. men nästa gång ska vi köpa minde godis/föda. men de går nog på det här sättet med.

snart ska jag se det avslutande avsnittet på tredje säsongen av Grey's Anatomy. vilket kommer vara lite angst-framkallande men jag har tagit beslutet att titta mindre på serier till jag köper den fjärde säsongen. kanske hitta på en ny hobby eller nåt. man vet aldrig.

fairies and peter pan. ibland får jag bara en massa behov som att se på peter pan. kankse jag gör det ännu ikväll. men den som lever får se. (usch vilket uttryck. camilla ska absolut hitta på nåt bättre. :) )

nu grey's anatomy. :D

when something is missing.

mitt liv är helt okej. de e kanske en liten konstig sak att skriva men jag skriver det i alla fall. jag har vänner, min tro, är någotsånär duktig i skolan, har tak över huvudet, relationer nära och längre bort... en massa saker. men ändå så stör man sig på de små saker som inte funkar.. t.ex. i skolan om man får ut ett dåligt prov eller om man har filosofi och "diskuterar" saker så kan man lätt bli ganska upprörd. varför.. det finns ingen som helst orsak för att bara bli sur o bitter. bitterhet är inte bra för människan så se upp för det.

camilla börjar snart ha små abstinensbesvär. hon har en massa saker som hon borde få fixat men samtidigt vill hon bara kolla och kolla på grey's anatomy och andra saker. kanske idrotta lite nu som då eller egentligen ganska ofta men ändå för sällan. men de ska bli skönt med höstlov. min lilla familj kommer att försvinna ner till åland och camilla kommer att ha huset för sig själv i hela 5 härliga dagar. då kommer det ske mycket skoj hemma hos mig men även säkert en hel del knasiga och lite lata saker. så akta er om ni är känsliga.

nu borde camilla laga lite mera matte innan läggdags som borde ha varit för ungefär en och en halv timme sen. men om man gör en massa saker på dagen och sätter sig vid datorn först på kvällen händer det lätt att man fastnar lite längre än vad man tänkt sig.,

så godnatt.

lördag

denna lördag har camilla gjort ingenting. eller hon har hjälpt sin far med bygget o sen så har hon även lagat pizza. men så här annars har hon inte fått gjort något av det som stod på dagens att göra lista. camilla skulle ju läsa fruktansvärt mycket på det kommande tyskaprovet men de har hon helt enkelt inte hunnit med. men hon har läst ord till 3 stycken och planerar hinna med ett till innan hon somnar. sen så blir det stenhård pluggning av grammatik imorgon. men de ska jag väl också överleva.  om lusten faller på far jag även och spela lite volleyboll på kvällen om nu inte provpaniken börjar komma påsmygande.

lördagkvällar brukar camilla inte spendera hemma framför sin dator. men denna dag gjorde hon det och det känns lite patetiskt men sen så känns det på samma gång ganska skönt att en kväll bara göra det man själv vill, och inte behöva tänka på en massa andra människors önskemål.

på tal om önskemål så har camilla några sådana i sitt liv just nu. några kan ni även få ta del av. camilla har ett stort behov av att fara till åbo och hälsa på sina vänner och släktingar. det måste nog ske inom en snar framtid. ska bara se om man får nån sponsring i tågbiljett annars är det nog bara att bita i sura äpplet och betala själv. tur att jag inte behöver betala när jag sen ska ti hesa. :)
mitt andra önskemål är att köpa en dataväska, jag vet en hurudan jag skulle vilja ha men sen så kostar den ju dubbelt mera än vad vanliga dataväskor kostar men man kan ju även använda denna väska som en helt vanlig väska när man inte har med sig datorn. 



fast ja tror ja sku köpa en svart. ska se lite med min ekonomi men just nu är jag ganska så säker på att de blir en sån. :)

nu ska jag fortsätta se på grey's anatomy. ha en trevlig kväll.

regn

hösten är nu på riktigt här. eller ja de ha den väl vari en tid men kände det riktigt extra mycket när vi steg ut genom dörrarna från spanskan. när vi gick in var det ljust och sen när vi gick var det mörkt. sen så fick jag en riktig höstkänsla i nykaabi. hej hösten. men sen när jag kom hem så regnade det. usch. men det hör hösten till.

mia gav mig igår en hel säck full med abstinensbesvär. hon sa att surfthechannel inte skulle funka mera och jag som är mitt i en säsong fick lite angst. men de funka no så ja ska väl se två avsnitt ännu denna vackra kväll. tror även att jag ska försöka göra läxor. om vi har några.

nya period = ny mapp. och denna nya mapp ska prydas med bilder enligt konstens alla regler. funderar hårt på att lägga mcdreamy på framsidan men jag ska tänka över det en liten stund ännu. det kan hända att de får bli nå höstlöv oxå. men sen när den är klar kan man få ta sig en titt om man har turen att gå i samma skola som mig. :)

angående skola så filmade hanna en/flera mycket berättande filmer om vad vi brukar göra i pg på våra dyrbara håltimmar. de borde nästan publiceras. :) jag kan upplysa er om att skolans golv är mycket skarpt och att det gör lite ont att slå kullerbyttor där men om man vill så kan man.


nu grey's anatomy. (L)



min sysselsättning på lördagen.

min sysselsättning på lördagen.

RSS 2.0