haglöfs <3

camillas fredag var en toppendag med några irritationsmoln som vi inte pratar om. men efter att camilla hjälpt sin pappa med att serva bilen inför alla resor så bar det av med fyra vänner till vasa. medelåldern var kanske inte riktigt den högsta, men vi inblandade klagade väl inte riktigt mycket. camilla kan hitta både i staden och i vasa och vi cirkulerade inte alls runt samma kvarter tre varv med ett litet stopp för att ta på jonas innan camilla fattade hur hon skulle hitta till edsevö. hm. camilla som hade bra lokalsinne. nåja... vi kom till vasa och trots en massa försök av camill att svänga av vägen säkert 10 km för tidigt för att hitta till brändö så kom de till slut fram till tarandus. :) jag har aldrig varit så förtjust i en butik. men camilla hittade en jacka sen vid vasa sport. 

(bilden vill inte laddas upp så kanske ni får se den i verkliga livet i stället. )

nåja sen styrde vi kosan mot rax o efter mat och lite annat så styrde de kosan hemmåt. efter en stund hemma och lite ompackning så bar det av till jonasas villa. (sandra ja vet att de e jonas :) ) där hade vi det riktigt mysit med en massa mat, plättar o så var vi o simma o bada bastu kanske aningen sent tycker några men att se soluppgången samtidigt var en vacker syn o nåt som vi alla uppskattade. :D vi tog natte kanske en 4 tiden men en pratstund sköt på sömnen så de blev kanske inte riktigt mycket sömn denna natt för en halv tolvtiden kom tatte in och smällde i kastrullock och fick upp oss ur sängen. 

en riktigt kanonfredag kan man säga nu ska man bara packa en rinka och en kappsäck och sen se till så att man faktiskt har med alla saker som man behöver för två veckor. skrämmande. men nog ska det gå i alla fall.. 

måste fortsätta packa. 

lördagsfiilis.

camilla vaknade i okristerlig tid för att plocka upp sandra för att åka in till staden för att torka kött och renover våran ack så vackra kårlokal. denna resa den var ytterst givande och dagen den har verkligen givit en massa saker och en massa trevliga sådana. att arbeta är väl kanske inte det allra skojjigaste men med dessa människor som vi var med idag gjorde att denna dag blev en riktig succe.

att käka en massa hämtmat på gräsmattan i goda vänners sällskap tillsammans med den vänliga solen det kan aldrig misslyckas. ett prövat koncept.

camilla glömde sin älskade casper (kameran) i kårlokalen och genomgår en smärre livskris. men snart kommer hjälten smurf ridande på sin springare och ger mig tillbaka min älskade.

nu ska vi festa "vilt" hemma hos sandra. :D d.v.s. att vi ska äta en massa o prata med våra vänner. :D


sandras dator e int snäll med att ladda upp bilder så då blev de en julbild till straff. :D tihi.



äntligen.

idag vaknade jag och tyckte att de sku passa fint med att göra nåt vettigt denna dag men icke sa nicke. nåja. jag har i alla fall läst mycket ur min engelska bok så snart e de dags för den tyska.

mitt i dagen fick jag ett mycket roligt sms där det stod att jag nu fick hämta mitt efterlängtade objektiv till ett siwa gömt nånstans i urskogen i staden. nåja int va de nu så svårt att hitta dit sist o slutligen man har ju en  gps. :P 

nu är jag alltså ägare till ett sigma 28-300mm objektiv och det är såååå bra. ett riktigt gott köp. nu ska vi bara se om flickan skall lägga pengar i ett till eller en blixt eller spara nåja. en haglöfsjacka skulle det vara först i alla fall. 

blixt och dunder e typ de enda som har hörts här hemma efter att jag återvände från staden så jag har inte ens fått vara på datorn. men nu är det tillräckligt långt borta. :D 
imorgon ska jag få träffa sandra igen. jippie. hoppas att hon inte tar död på mig eller mina hjärnceller. de brukar ha en tendens att försvinna efter att jag umgås med henne. 

over and out,

bläckis.

studenten närmar sig  med stora steg, eller i alla fall höstens skrivningar och camilla måste erkänna att det börjar kännas rätt skrämmande. och det vore kanske dags att börja läsa ordentligt snart, sen faller ju två veckor bort när jag är på pieksämäki och fjällvandring för under den tiden har man mycket vettigare sake för sig.

i alla fall kan jag räkna mig till nördligan som kollar in schemat på nätet redan och har årets kurser ganska bra planerade redan nu. men som sagt så kanske man mår bättre av att ha saker gjorda i tid. vilket påminner mig om att jag borde ta och skriva mina moddesaker som jag ännu inte har gjort. o de sku inlämnas innan skolan sluta. men ja får lämna in dem sen när skolan börjar istället.

idag har jag sett teatern i purmo. den va no helt bra, lite konstig och man märkte att de hade tryck in en massa men de va no skoj i alla fall. fick prata med sandra under pausen i alla fall. :D

nu ska camilla läsa sin engelska bok så hon så småningom kan påbörja den tyska och finskaboken som ligger och väntar på kistan.


rippisaknad

camilla har nu varit på rippiläger en vecka med de underbaraste ledare man bara kan tänka sig. konfirmanderna de var riktigt söta de med. :D

efter en vecka med fasta rutiner och en som visslar varje gång man skall göra något blir det lätt lite förvirrat när man kommer hem. idag t.ex. glömde jag bort att äta något alls innan jag for iväg till staden och där åt jag två glassar. så allt jag åt före kl. 5 idag var glass. oj. men sen när jag kom hem vankades det sallad och potatissallad som sluppit av från idas konfirmationskaffe.

jag lider av en sömnbrist som heter duga. jag är redan döslut denna dag och jag hade kunnat vandra i sömnen i staden om det inte vore för det att jag skulle vara rädd att gå rakt in i någon. så jag höll mina ögon öppna för säkerhetsskull.

camilla borde börja läsa på studenten men det är inte så roligt. men hon lånade en finsk, en tysk, en engelsk och en svensk bok när hon var till biblioteket denna dag så hon är hårt på gång med att lära sig lite mera saker nu. :D
finskan kommer ju kanske inte att gå så bra men bara det blir godkännt så känns det bra.

är det patetiskt att räkna en massa matematik mitt i sommaren? camilla funderar hårt på att ta fram en matematikbok bara för att sätta sig ner i solen ta fram älskade grafräknaren äta lite glass och sitta och njuta medans man räknar tal efter tal. jag kan väl räkna mig till denna nördkategori. :P men det har camilla ingenting emot att göra heller.

idag har camilla beställt efter ett nytt objektiv. <3 hoppas att det kommer fort bara så att camilla får börja leka med det.
sen när lönen dimper ner ska hon ta en runda till vasa och köpa en haglöfsjacka

och eventuellt lite andra saker till fjällvandringen.

RSS 2.0