fem heta gräsklippningstips.

sommaren e nu här och camilla har börjat på ett av sina jobb för sommaren: gräsklippning. gräsklippning är inte direkt svårt men efter att ha gjort det hela förra sommaren känner jag att jag kan dela med mig av min kunskap. :D så njut:

1. ta med dig: 
-mp3 (kom också ihåg att ladda den innan så att den inte tar slut mitt i gräsklippandet så du blir ensam med dina tankar)
-vatten ( utan vatten dör man av törst och det känns mycket tyngre när man inte kan ta vattenpauser)
-mössa (verkligen viktigt när det är soligt annars blir ens knasiga huvud ännu mera knasigt. 

2. se till att du har tillräckligt med tid så du inte behöver stressa över gräsmattan det ger inga fina minnen och du blir bara 
    stressad då är det mycket bättre att i stilla mak gå över den med musiken i öronen.

3. dela in gräsmattan i olika avdelningar så känns det som en mycket mindre gräsmatta.

4. skaffa dig rutiner klipp gräsmattan på liknande sätt gång efter gång på så vis lär du dig en snabb väg och du blir bra på          att  se hur mycket som det är kvar att klippa. det ger en bättre helhetsbild. 
5. kom ihåg bekväma skor. för annars kommer dina fötter att må som en bajskorv som fastnat i avloppet. 

men om du kommer ihåg allt detta så kommer gräsklippningen att gå som galant och du hinner knappt börja innan hela gräsmattan är klippt. :D 

lycka till. 

okej tydligen vill ingen bild fastna men ni kan ju föreställa er en. :D



prov upp över öronen

varför ska de vara så att bara för att sommaren närmar sig måste vi ha en massa prov? kunde man inte bara ha en massa icke-prov kurser så här på våren??
igår spelade jag badminton. :) men jag har lite sjuka armar idag.
jag borde sitta och läsa på matte men när man kan göra en massa andra roliga saker så lockar de liksom lite mera. :D
jag försöker vara duktig men det kommer nog inte fungera så mycket längre till. snart måste jag bara få sova och ta igen mig.

de e bara fem dagar till ja fyller år. HURRA! ja känner körkortet komma krypande närmare och närmare. :D
sen e de bara att jobba och jobba så att man sen har råd med en massa bensin.


peter pan.

i'm in love with a fairytale. ojojoj.. va rätt låt vann igår kväll. :D sen så ser han ju precis ut som en vuxen peter pan. kvällen firades i glada vänners sällskap med mycket skratt mycket mobbande och mycket mycket galna saker. 
imorgon e de finska o ja hitta en sida på näte där man kan öva sin grammatik och sen se hur många rätt man får o ja fick väl int riktigt många rätt så ja tror ja ska satsa på orden. så de e kanske dags att börja läsa på dem. 

i'm in love with a fairytale!!

fegis.

jag har klippt håret idag. och som vanligt var jag en riktig fegis och klippte bara topparna och lite tjockare pannlugg åt mig. men jag tänkte att jag nästa gång skulle göra något drastiskt. kanske permanentera eller kanske klippa kortare. bara ja inte behöver vara i skolan då ifall de skulle bli fult.. 

camilla fyller snart 18 . :D å då ska jag ta och skaffa körtkort och köra runt en massa,i alla fall tills mina pengar och bensinen e slut. 

skolan borde jag aktivera mig i men det orkar väl ingen. nu ska jag kanske baka något gott. 

take care. 

mullvad

tänk om ja ändå vore en mullvad som kunde gräva ner mig i jorden och bara stanna kvar där tills jag själv vill komma upp.
imorgon har jag fysikprov. och lilla jag har inte alls läst närapå så mycket som jag borde. men jag tar lite tröst i disney och säger whatever.
nu ser ja på en patetisk film o de tänkte ja fortsätta med.



1:a maj.

jag har sovit länge idag. hurra de va länge sen ja hann göra något sånt. 
mat har jag även tillverkat. 
sen bar det av till sofies för att klättra upp på ett berg och sitta och ha picknick med med mina underbara vänner. 
när ja kom hem så tänkte ja sysselsätta mig med en massa engelska men de kan ja ju säga att inte har gått så bra..  mina engelskapapper de flög ut över gräsmattan o ja sprang o jaga dem barfota iklädd shorts o en topp.. de blev lite för kallt så jag tog en filt men skadan var redan skedd så jag fick ge mig och så begav jag mig in igen. :D
att ha ett eget hus är faktiskt något som är riktigt bra. där samlades vi igårkväll och hade riktigt skoj. även om vår mentalitet och medelsnittsålder inte var riktigt hög. 
nu borde jag bege mig ut och lägga på mig mera representiva kläder för jag ska  snart bege mig till sandra. 



jag vill tillbaka till tyskland. och äta glass.




RSS 2.0