ännu tisdag :)

o ja i förra inlägget var jag en smula optimistisk.. jag vet att det fortfarande bara är april men snart är det maj och jag fyller år och skolan slutar. :) gonatt dröm vackert och sött.

tisdag fö visst e de tisdag.

e de faktiskt tisdag idag? denna sketna dag som kunde ha blivit något bra. men om något går fel redan på morgonen är det lätt hänt att hela dagen helt enkelt skiter sig. alltså. kl 8.45 kommer min syster in i mitt rum och frågar vänligt (?) om jag inte skall till skolan. min hjärna slår helt slint och det blir tomt som i en tomburk. jag tänker och tänker men jag kan bara inte komma på vad det är för en dag. så jag frågar min syster och ja det är tisdag idag hurra.

väl i skolan efter att ha missat min religion 3 lektion så står en vänlig herr varg i korridoren och delar ut matteproven som för många människor skulle visa sig vara mycket depprimerande. men de kanske är ett i-lands problem att var sur och tvär bara för att man fick dåligt i ett matteprov.. men har man satt opp mål som man vill nå och man missar dem rejält så förstår ni att hela min dag bara vände och blev helt skit. eller ja den gick från dålig p.g.a. försovningen till att vara helt mega-jätte-mycket dålig p.g.a. mycket illa resultat i ett ynka matteprov. men det felet kan kanske ännu rättas till.

pojken p vet inte om att jag tycker om honom. ta dig i kragen och få ändan ur vagnen och gör något åt det.

men en ny dag kommer imorgon med nya möjligheter. så nu kommer jag bara gå och lägga mig ner i min säng, dra täcket över huvudet och inte stiga upp förrän väckarklockan ringer imorgon bitti på rätt tid så att jag hinner i tid till skolan åtminstone imorgon. och kanske jag t.o.m skall ta cykeln till skolan men de får bli morgondagens bekymmer. gonatt
//maeve

25.05.2008

25 skoldagar kvar till sommarlov hurra!! och om en månad e de min födelsedag. hurra. i går kväll tittade jag på grey's anatomy. de e så bra. och jag såg klart säsong två, men jag har ju bonusmaterialet kvar.. sen e de dags att börja se på säsong 3.. :) solen skiner och inatt kommer mommo och moffa hem från israel och förhoppningsvis har dom köpt gula crocs skor åt mig. hoppas hoppas. nu är det igen dags för lektion :( min period är full och jobbig.. men jag har tre kurser med roger. så jag kommer att överleva. :) take care.
                                                                //maeve

05.04.2008

ha ha ha ha...
vem e klar (eller nåja nästan klar, lite finslipning krävs ännu men...) med sin Bildkavalkad? jo jag.. :) ibland e de jättebra att ha en moster som är gift med en historielärare. har även varit o shoppat idag skoj. har äntligen skaffat mig en minnepinne. :) den e så skojjig. nu ska ni sova så gott eller titta på körslaget. :)
take care //maeve

05.04.2008

hej allihopa.

nu är det en stund sen jag har skrivit igen.. men de e så mycket som har hänt.. jag har varit till hesa och planerat HD de kommer att bli riktigt bra. men tågresa hem var inte riktigt lika roligt. sista vagnen, vilken var den vagn som jag satt i lämnade i hämenlinna men vi fick fara längre fram och försöka hitta en plats men de fanns nog inte. men jag hitta några trevliga nykaabi bor som jag satt med. sen så har jag försökt laga mycket skolarbeten men de går int riktigt bra. nu är jag i åbo för att shoppa och umgås med släkten jippie. i torsdags fick maria vara och se när min stora tragedie skedde. Lucy i Emergency dog :( jag vet int hur jag ska kunna lämna det.. okej ja e int besatt av serien bara nästan. :) o när jag kommer till skolan på måndag så har maria förhoppningsvis med sig min nya grey´s anatomy box. o de ska bli så spännande. fast jag måsteju göra lite annat än att bara sitta och se på grey men lite... snart kommer även våren. o alla känslor. o kanske de e bäst att jag är på andra lägret i stället för på första även om jag skulle vilja vara på det första av två olika skäl men eftersom att maria och sofie är på första så kan jag ta och fara och hälsa på dem 24/7. eller kanske inte så lnte så länge men mycket i alla fall. jag tror att Mi lag mig på andra lägret av en orsak. för jag tror att hon vet mer än vad hon utstrålar sig för att veta. nu ska jag slut... men vi ses o hörs. take care
//maeve

RSS 2.0