27.02.2008

idag e de onsdag.. tänk vilken stor hjärnverksamhet det behövs för att tänka ut veckodag och datum när man är ledig från skolan.. de e så skönt att int behöva sitta där på lektionerna och bara ha de tråkigt. nu på måndag så kommer de ju att bli periodbyte. från en lugn period till en riktigt häktisk en.. ne no ska ja överleva men men.
de fem viktigaste sakerna jag gjort på sportlov:
1. sovit
2. sett på TV (emergency o top model) :)
3. ätit mat
4. sovit
5. handlat nya skolböcker :(
som ni ser har jag inte gjort så mycket.. förutom att jag var på sportlovsläger i helgen. de va jätteskoj. alla barnen var jättetrevliga och vi ledare kom riktigt bra överens. så det var ju på alla sätt och vis så bra det bara kunde vara. :) imorgon ska jag försöka aktivera mig lite mera och kanske se till att få städat huset.. eller jag MÅSTE få det städat. annars kanske de inte blir av på hela veckan o de vore katasrof. :( nu e de nog läggdags kanske. eller så ska jag se på tv vilket påminner mig om att jag så en bra film igår. systrar i jeans. den e superbra och den är inte alls ändrad så mycket från vad boken är och det är verkligen ett stort plus. de har insett att vi vill veta det som man kan läsa i boken och inget annat. de hade nog ändrat några få detaljer men det förlåter jag dem för för det var en så bra film.

gonatt //maeve


22.02.2008

nu är jag i skolan. och skriver på smartborden. de e jätteskoj. alla borde ha möjliheten att prova på det.
i helgen ska jag på barnläger som ledare. skojigt värre. annars händer inte så mycket i mitt liv. fick ut mitt finska prov i högningarna. e gick skit. endst 5.5 men ja får i alla fall höjt mitt vitsord med  ett steg.
ha ett trevligt spotlov. e kommer i alla fall jag att ha. take care /maeve

20.02.2008

onsdag vilken hemsk dag. hade just hälsaprov och min ansrängning igår när jag skulle läsa på hälsa tycks inte ha hjälpt riktigt mycket.. men godkännt borde jag nog bli. lite osäker bara på den ena av dom två uppgifterna. men kanske rektorn är männsklig och kan bedömma rättvist. :) nu ska ja se andra avenyn xD ta hand om er
                                                                                                                          /maeve

söndag 17.02.2008

nu e de söndag igen. e vi mommos, skoj. mina kusiner har kommit hit från åbo eftersom att de har sportlov. lyckostar. men vi har ju nästa vecka. :) i torsdas var det penkkis. de hade gjort ett riktigt bra program och ett riktigt bra tema hade dom. men de e no tomt nu när dom har lämnat skolan. kanske man har mera tid att studera nu när man inte har treorna att tala med. de sku ju vara en fördel i så fall. ja sku o behöva ta o börja läsa på hälsa prov. suck fö rektorn, hon sku ju kuna vara lite mera männsklig när hon ger sidor till proven. vi ska ju faktiskt ha den där boken i nästa kurs, va ska vi läsa då om vi redan denna kurs gått igenom hela boken? snart e de påsk.. de ska bli skoj med påskläger. tänk va bra de kommer bli. fast först så är de ju häftis läger. o tjejweekend. de e ganska mycket som sker nu men man kommer väl nog att överleva. jag kommer väl ungefär att ha en hel ledig helg i mars. de kommer att vara jobbigt men på samma gång roligt och trevligt. ta hand om er!
                                                                                                                                //maeve

måndag 11.02.2008

en helg har gått. i lördags så var jag till pörkenäs på vinterskriftskolans lägerdag. de va skoj.. mne nog var jag trött efteråt. men de hindrade mig inte från att sitta uppe och titta på titanic.  de va spännande. o de kanske var bra att få gråta av sig ibland.... sen så var söndagen en riktig pissdag. kanske skulle jag ha kunnat engagera mig lite och försöka vara trevlig och vänlig.. men de e kanske bra att vara riktigt sur en hel dag. snart far treorna från skolan de e synd.. vem ska man nu börja vara med? men de ska ju f¨å fara vidare. och dessutom så ska jag ju nog se tíll att vara med mina vänner på ettan.. de ska nog också gå bra..  ha de bra
                                                                                                                                 //maeve 

fredag 08.02.2008

här igen då. nu i heljen var de uk o ja sku ha vilja vara där. men ja har fått en helhetsbeskrivnig av my så jag kommer överleva. tur e väl de! imorgon är det vinterskriftskolans lägerdag. det skall bli så spännande. hoppas att de e söta snälla små barn. kanske vi har tur med vädret oxå. ikväll ska jag på kalas till sofies stora flickan har fyllt 18! grattis! nu e de snart dags för födo. kanske det t.o.m kan bli gott. maria har en släng av sailor moon sjukan men jag skall lyckas att  befria henne från den. men det kan ta en tid men lyckas de skall jag och lyckas det kommer jag att göra. :) ha en trevlig helg!
                                                                                                             maeve 

fredag 1.2.2008

camillas fredag usch vilken dag. men men. jag vill vara i åbo på Uk nu och dessutom skulle jag vilja se den där mannen som e snygg o snäll och jag är nästan säker på att han är där. men My kanske kan ta en massa bilder åt mig. om hon e snäll. men ååh jag sku vilja vara där kan jag bara inte få åka dit? men de kommer nog att bli bra på nc ikväll oxå. kanske det blir lite hockey mot någon om de orkar. men men.

gubbar i gröna kläder, längtar...

RSS 2.0