vad är väl...

jeppisdagar i all sin prakt? vad får man ut av det hela stora saken som många människor besöker och många människor planerar in i sina kalendrar flera månader på förhand?
Om man har tid och ork och far dit på dagen så hittar man en massa saker som man kan tycka är intressant och saker som man faktiskt får ut ngt av. Volleyboll de e ju alltid skoj att se på. Igår var jag även och såg på rullskidåkningen. de va faktiskt riktigt roligt. o snygga muskler hade ju dom flesta. men på kvällarna vad får man ut av dem och vad är det man ser där? jo...
1) fulla människor.
2) gravida människor
3) människor med bebisar och barn
4) människor man helst av allt skulle vilja glömma att man känner.
5) kompisar som man har skoj med men som kankse inte är riktigt på samma nivå som de brukar vara.
6) poliser som inget gör utan bara går runt och lyser med sina fina lampor.
7) föräldrar på stan som absolut inte gör ngt vettit utan bara sitter med de andra föräldrarna på stan och har martamöt.
typ såna saker ser man o de verkar ju int vara riktigt sprittande. igårkväll hade jag nog skojjigt men den mest vettiga diskussionen jag deltog i var med två främmande killar som jag träffade när jag gick mot min cykel. jag vet inget om de två männen förutom att ena är från nykaabi och den andra är från vasa. men de var mycket trevliga och de förgyllde min dag otroligt mycket. även om jag aldrig mera kommer träffa dessa två män så kommer jag att minnas dem en lång stund. 
nu sitter jag själv i nykaabi hemma hos min mormor o hela halva släkten är här. de är ett mycket knasigt men roligt släkt. jag skulle inte byta ut dem fast jag skulle kunna göra det. :) imorgon ska jag styra min färd mot pieksämäki. de ska bli mycket skoj o jag hoppas att jag ska träffa en massa trevligt folk där och att tjejerna i tält ska uppföra sig så att jag får sova. 
ha en bra sommar. :) 

sommar

nu är sommaren här och den är oxå  nästan förbi.. jag har varit på rippi. de va skoj som bara den. imorgon är det vasa som gäller. man måste ju se hur en bostadsmässa beter sig. :) melissa har varit till norge. så därför fick hon besök av mig idag. nu ska ja sova. kanske min blogg en dag kommer att bli uppdaterad ordentligt..

take care.

RSS 2.0