fjäande apor från norden.

oj hemska saker. denna trevliga lördagkväll spenderas i den sköna hemmiljön tittande på tv eller mgp nordic som kanske e helt okej att titta på men de är ju faktiskt inte skönsjungande dessa nordbor. vissa kan nog sjunga men vissa är faktiskt fjäande apor från norden. men man kan ju inte tillbringa hur många kvällar i veckan som helst på fest så de e nog skönt att inte göra något alls o bara sitta hemma med slipdam i håret och mat i magen.

idag ha då camilla spacklat i sitt nybygge o de blir faktiskt bättre. o allt närmare inflyttningsdags. sen så borde man grundmåla, tapetsera, kakla och en massa mera saker. o sen sen sen så kan vi tillbringa alla våra trevliga vännerkvällar hemma hos camilla i hennes egna hus. :)

camilla ha idag vari till prisma. :) ojojoj camilla måste på sant sluta åka till prisma men man hittar så mycket användbara saker där.. idag t.ex. kände camilla sig som den kvinna hon är när hon införskaffade en datormus, en säck med VÄGGSPACKEL, glögg, choklad och lite lilla-jul-godis. :)



nu ska camilla fortsätta titta på de fjäande aporna.

denna dag, why

denna dag som började så bra. tänk att den skulle sluta såhär. hm.. de kanske låter värre än va de e men de kan ni få avgöra själva. camilla va i skolan idag o för en gångs skull så var hon i tid idag. kan ju bero på att hon fick skjuts men i alla fall. sen så fick hon en tervlig håltímme som årföljdes av en fantastikst underbar teater. tror inte mina kind och maagmuskler har återställts efter det. teatern hette typ världens bästa böcker eller nåt liknande o de kanske int låter speciellt trevligt eller sprittande men de va den. o sandra o maria skratta som en hjord med bufflar eller nåt. :) så kanske man inte får säga men de gjorde camilla i alla fall. men teatern var faktiskt sevärd och camilla tyckte om den. sen hade camilla samhälls o de va nog bara helt bortkastad tid. men i och för sig somnade camilla kanske en aning under den mycket "intressanta och inspirerande" dokumentären. men men. skolan ha köpi ett biljardbord. oj så skoj. :) nu kanske camilla kunde öva upp sina skills. eller nåt. men sen åkte camilla, sofi, sandra och maria iväg till staden o de va ett äventyr men mycket pengar spenderades fastän jag skulle börja spara lite. men men de kommer väl nån annan dag..

idag ha de bärjat spacklas i mitt nya hus. så inflyttningsfesten den närmar sig. vet tyvärr inte om de hinner bli innan emma flyr landet men man kan ju alltid hoppas..

kvällen tillbringades i goda vänners sällskap men med humöret som en ilsken åsna eller nåt. hemska saker va ha de tagi åt mig? camilla va arg o bitter o så ska de ju int vara. men kanske de bara e tröttheten som spelar henne ett spratt.. vi kan ju alltid hoppas på de. men camilla e nog innerst inne en mycket snäll och godhjärtad person. eller nåt...

nu e de dags för lite sailor moon. OH NO......


helt utan mål

denna onsdag har varit en dag när camilla i princip inte har gjort något vettigt alls. men hon tänkte att de kan hon ta igen imorgon när hon städar huset eftersom att hon är ledig pga att hon ska göra nån hembygdsgrej. men eftersom att camilla ska göra presentationen kan hon ännu int göra nåt eftersom att alla andra kommer samla in material imorgon. :) vilket betyder att camilla inte behöver göra ngt åt det imorgon utan de får bli ett senare problem. däremot har camilla tänkt städa huset och eventuellt skura med. men vi får se sen imorgon på vilket humör camilla e på eftersom att de går bäst att städa när man är lite motiverad. helst sku ja städa halv 2 på natten eller nå men då sku man väcka upp hela huset o de sku dom kanske inte bli så glada över så ja gör de nog imorgon när alla e i skolan eller på jobb. då kan man fuska mer o. men nu kanske de räcker med detaljer om camillas meningslösa städande..

camilla kom på en fotoide. idag o allt hon behöver nu är ett superblankt fint piano som man kan spegla sig i. äger nån månne ett sådant? o imorgon ha camilla o tänkt fara ut o fota snön så länge de e ljust för dessa dagar ha camilla fari ti skolan när de e mörkt o int komi hem före skymning så de ha ännu int blivi nå snöbilder men eventuellt imorgon då.

nu känner camilla för att fara och sova. sen får vi ju se om de faktiskt blir så eller inte men de e ju inte ett problem ennu. :)

snö, snö, snö

åååh va ja gillar snö. den e underbar även om det innebär att jag måste starta 5 minuter tidigare på morgonen och stiga upp 5 minuter tidigare så e de värt de för denna underbara snö. och att få somna till ljudet av snöstorm va hu skoj som helst igår kväll. speciellt med de framsiktsplaner inför dagen som blev hu bra som helst fastän de blev ändrade på lite. hm. nu e de verkligen dags för sängen eller nåja att lägga undan datorn ur sängen och bädda upp den så att de går att krypa ner i den och börja sova. eller så borde jag göra lite läxor får se vad som händer. men i alla fall vet jag att jag har sett på för mycket sailor moon i förhållande till den fritid hon hade denna dag. men de e sånt som händer o sen får man göra de bästa av de läxor som lämnar ogjorda. o maria har min miniräknare vilket antagligen betyder att ja har hennes hemska saker.  ja saknar den nu när maria berättat att hon har den men snart får jag återförenas med den. nu e de nog dags att borsta tänderna.

gonatt

att vakna är hemskt.

åh vilken härlig dröm jag hade i natt.. den innehöll de människor som jag verkligen tycker om och sen så simma vi o gjorde en massa roliga saker. men förståss kom min bror in i mitt rum o ropa att ja sku vakna och ge min chokladplattekalender åt honom eftersom han sku baka till sitt kalas. kan man få ett mera hemskt uppvaknande? jag tror inte det. o sen fast ja försökte somna om och börja drömma igen så gick det bara inte så då konstatera ja bara fakta och tog och steg upp och for för att göra eld i mitt vackra husbygge. o imorgon ska vi börja spackla. :)

ne nu kommer gästerna HJÄÄÄÄLP...

en lång dag eller nåt..

camilla e nu ordentligt trött men kunde inte bara stänga av datorn utan att uppdatera sin blogg. egentligen hade hon tänkt göra de redan igår kväll men de va så mycket andra saker som hon gjorde då så hon han helt enkelt inte med det.. eller så somna hon en dera de e bara att välja vilket man gillar mest. :) igår stod camilla o baka jullimpor i ungefär 5 timmar och damsög huset samtidigt usch fy o blä de va tungt men de sku göras så de va nu bara att stå ut me de. sen så han hon inte i tid till night cafe heller o hela dagen va nog ganska upp åt röven men int kan man nå de e sånt som händer ibland. sen så idag ha camilla vari på sportis julmarkna o säljt lite bakverk lotter för tysklandsutbytet och sen dörrkransar som min duktiga far gjort.. men efter en nattsömn på 5 timmar var det nu inte riktigt skoj. men hon passa på att sova 2 timmar framför datorn när hon kom hem sen. kvällen tillbringades i nykaabi under dansens tecken eller fotograferandets. <3 camilla hade jakkes kamera o hon föredrar så sin egen canon framför en nikon men de va en kamera o han har ju en blixt skoj skoj sån ska camilla o köpa sen när hon har pengar. sen när hon fotat lite dansuppträdanden o kollat lite mera dans gick hon till sina småkusiner för att spendera lite quality time med dem eller nåt de va nog riktigt skoj men camilla va så jättemycket trött så hon var inte riktigt social men de gick nog helt bra. så man kan väl nog säga att dagen har varit lyckad även om de kanske skulle behövas lite mera sömn o de e väl de som camilla ska få just nu. :) så nu e de nog bara att stänga av sin dator och krypa ner i sängen.

gonatt säger den trötta camillan.


hur kunde detta ske?

under ett kort ögonblick idag fick jag en liten känsla att hm kanske jag skulle kolla första avsnittet av  sailor moon. o seriously nu ha ja liksom redan tittat på 5 hemska saker. camilla tror hon är galen o de e hon väl också. men jag måste erkänna att de e ganska bra och fascinerande, fast uttröttande och ansträngande att titta på. men ja har ju sovmorgon imorgon så. :)

camilla fick idag ut sitt biologiprov. 9- va ha de tagi åt mig när ha ja blivi så bra? ingen aning men skoj va de. fö nu kommer ja ju då som typ ti ha 9 i medetal och slutvitsord i biologi o de e ju inte illa. :P nu ska ja nog börja sova eller nåt. kanske göra en av alla läxor eller bara läsa bloggar.

godnatt

snö

åh denna underbara snö. den har nu anlänt till dessa berddgrader.. det kommer antagligen att komma mera snö eller så far allt bort. personligen hoppas camilla på det första alternativet. :) nu har hon håltimme i skolan och skall försöka göra något nyttigt. kanske det lyckas eller så inte. men de mesta har mycket låg prioritet just nu.

idag e de innebandy och camilla ska spela :) och förhoppningsvis göra mål. eller nåt. camilla e int  så pigg hon borde börja sova mycket mera. och hälst redan ikväll. men man får se hur det går.

nu ska jag väl nog försöka aktivera mig lite mera.

vilken härlig dag.

denna dagen ha varit så skoj. eller nåja att vakna åtta och snoza fram til nio var väl inte helt skoj. men sen bar det av till staden för att delta i stiftsdagarna och stå bakom ett bord och berätta lite om HD och så vidare de va riktigt skoj o man såg ganska mycket folk. int folk som man känner utan folk som ens föräldrar känner. de kanske va lite fel åldersgrupp men några vänner var nog där så ha klara mig helt bra. sen så va camilla, alexandra o ingela o äta på makken de va skoj. o trevligt med samtal hade vi o. o så klåpa sig makken-flickorna sig när de sku göra alexandras hamburgare. :D haha.

men kvällens absoluta höjdpunkt va nog helt klart gospel konserten. :) den va magisk. tänk er över 100 personer i en kör och en fantastisk kvinna som solist. eller de va massor me superba kvinnliga solister men huvudsolisten hon va toppen. de va så man hade gåshud o nästan tårar i ögonen.  (sen va ju trummisen snygg o men de e en parentes.)

camilla ha även installerat anti-virus idag på finska ojojoj va hon e duktig eller nåt. nu ska hon bara kolla lite idol på nätet och kanske kolla hur de går för my på facebook. hon e ny o vem fick med henne dit?? :D facebook e bra. nu snart e de nog dags att sova.

godnatt.

hemska saker.

camilla kom just på hur mycket hon egentligen har saknat att kolla på top model. de kanske inte är riktigt smart att vara beroende av något sådant men ja ska nog inte börja titta aktivt som förr i tiden men de e ju alltid spännande.. sen så skrev camilla sitt matematikprov imorse och det gick väl sådär.. nu ska jag baka pizza. hm

184 kromosomer fattades.

på sant. camilla håller på att bli en fantastiskt ung nörd. eller nått. eller så e de bara stressen inför ett prov som man borde läst mycket mera på än vad man faktiskt har. men vem vill kunna en massa saker om cellen och ärftligheten? inte jag i alla fall... men de ska nu intyngas i mitt huvud och så får det sen flyga all världens väg sen imorgon kl 12 eller nått. måste ännu läsa igenom det minst ett varv men de borde gå snabbt.

vet int i vilket ödesdigert skede jag lade min dator brevid mappen men de va dömt att misslyckas från början så de va int så smart gjort av mig men. :) camilla genomled häftis även denna gång. de e så mycket barn o man vet inte vad man skall göra av med dem alla. men man måste vara diplomatisk och hård så går nog det mesta förutom att planera en sketch utan manus åt si så där 30 ungar. GÖR INTE DET IGEN!

camilla tror att hon har utvecklat ett behov av att äta scones gjorda i min nya fina spis ute i nybygget. för fastän inget annat e klart på insidan där så är den det och det måste man ju utnyttja speciellt när man har syskon som bakar åt en.

nu ska jag nog fortsätta läsa eller nåt. kanske cellens delar flyger in i min hjärna och fastnar där om jag stirrar tillräckligt länge på bilden. :)

bloggberoende och bloggogillande

om inte camilla skulle vara emot allt hat skulle hon i denna stund hata blogg.se. på sant här har jag skrivet ett mycket djupt blogginlägg om mitt beroende att läsa andras bloggar och så har blogg.se mage att säga att tyvärr blev det fel på sidan och din blogg sparades inte. aaaaaaaaaaaaaaaaaaahg.. camilla tycker VÄLDIGT MYCKET ILLA OM BLOGG.SE I DENNA STUND!!! men bloggberoende är inte bra och därför ska jag inte läsa mera bloggar ikväll.. istället ska hon göra geografi och kolla lite på engelska eftersom att det är farsdag imorgon och då kanske det inte går så bra att läsa på prov men vad gör man inte för att det ska gå lite bättre i engelska denna gång än förra.. hm..

nu ska camilla snart sova och drömma om prince charming med sin vita häst. och kanske drömma att någon kanske skulle komma på att hej jag kanske är en prins på en vit häst eller något.

om inte detta funkar nu blir jag djupt deprimerad, så vi får bara hoppas.

GODNATT!

sovmorgon väntar.

äntligen har camilla en lång och uppfräschande sovmorgon att se fram emot. hon ska bara skriva ett mycket intressant blogginlägg innan hon kryper ner i sin varma sköna säng. :)

camilla ha idag vari ti staden o de va helt skoj. nog när man kan vara med sandra.  sen så fick hon även en massa lotterivinster tänk att företag kan vara så snälla. men hon måste helt klart sluta att äta ute med sandra annars försvinner alla pengar..

maria den fruktansvärda, eller nåt, är ju förståss klar med sin geografi. :( men vi gläds med henne och gör själv klar sin egen. den ska bli klar denna helg PUNKT!

camillas styckeindelning tycks vara perfekt ett tecken på att hon ska säga godnatt.

GODNATT!

försöka duger nästan.

camilla läser nästan på filosofi prov men hon borde helt klart läsa mera. men hon tycker att det är ganska underhållande att slappa och se på the princess diary. sen så vill hon ju helt klart bli godkänd men de ska hon väl nog fixa. hm.
idag har camilla sett på tarzan. mest för att hitta perfekta stället att visa klassen på min filosofiföredrag men dels för att den e så bra. man blir nästan tårögd. :D

dagens samtalsämnen vid matbordet i skolan var intressant och nästan oroväckande. sen att de fortsatte under restrerande raster är ännu mera oroväckande. men man kan ju alltid se de roliga i situationen. o sen så har camilla lärt sig att hon inte skall debatera med sebben för de slutar aldrig väl.. men idag titta hon mest på så de va underhållande.

sömn har camilla inte fått mycket av på senaste tiden och hon ser verkligen fram emot helgen för då kan hon sova för att sen kasnke lite mera aktivt ta del av studierna som pågår i hennes liv. kanske hon kunde träffa vänner under helgen med.. vem vet.

nu ska nog camilla återgå till sitt filmtittande. :D

a perfect day. NOT!

camilla ha haft en fruktansvärd dag.. mest kanske för att hon har sovbrist i sin hjärna eller nån annan stans.. dagen började med att camilla "försov" sig till engelskan för att sen i skolan sitta som en zombie och försöka se aktiv ut.. de gick inte så bra men ja va i alla fall närvarande.. innebandyn va skoj men vi spela 2 mot 2 så de  va lite tungt.. men sen när ja kom hem så va ingen hemma o ja e bara för trött för att göra något vettigt...

helgen tillbringades i tammerfors på Höstdagarna.. de va nog riktigt skoj och vi var många trevliga ungdomar där.. men madrassen va int så mjuk så ja sov int så bra.. men sandra o maria hade en mycket tjock luftmadrass som ja låna ibland.. :) sånt får man göra när man är arrangör. de kommer kanske upp bilder från helgen sen på facebook men ja måst kolla om de va nån användbar där för ja fota int så myke o de va ganska knasiga bilder som jag tog. :) men men.. de lär väl synas.

nu ska nog camilla sova..

RSS 2.0