life's a bitch

denna dagen ett liv, som farbror melker brukar säga. varför ska man ha finskaprov på en tisdag för att följas att ett matteprov på torsdag som man även skulle vilja prestera bra i? orka hålla upp sina medelvitsord. men ska nog läsa på matte. imorgon sen på håltimme och hela kvällen så nog ska ja väl klara av att skriva acceptabelt.

camilla försöker skriva ett blogginlägg men min snälla underbara vän maria sitter och skriver åt mig att kolla de o kolla de.. men de ska nog gå i alla fall. 

mc dreamy har stigit åt sidan och meredith har gjort slut med mc vet, (allt detta låter helt sjukt på svenska men i mitt huvud låter det bra. :) ) all denna grey's anatomy tittande har fått mig att inse att livet vi lever är rätt bra, men det kunde även hända så många flera saker. men jag vet inte om det kanske är tur att vi lever ett stilla liv.. som kanske inte är stilla men man kan ändå kalla det stilla. camilla svammlar och det tycker jag om att göra så jag tror att jag kommer göra det ett tag till.. om man nu inte borde stänga av sin dator och gå och sova som min pappa säger, men varför göra så när man kan se på grey's anatomy.

denna trevliga period har jag äntligen håltimmar. hur skönt som helst. dessa håltimmar ska jag ta hand om och vårda på det bästa möjliga av.  kanske se lite på någon serie eller hitta på nåt skoj med mina vänner. de kanske skulle vara skoj.

nån dag ska nog camilla sluta att skada sin lilla hjärna med så här mycket datoranvändade. men den dagen är inte idag. men nu ska jag börja ta och titta lite mera seriöst på grey's innan jag går och sova. så godnatt..

sköna söndag.

denna dag spenderade camilla med att sova, baka, sitta framför sin dator och läsa på finska. camilla tror på allvar att hon har satt alldeles för mycket tid på datorn, men tänker inte ändra på det nu kanske imorgon. just nu borde hon läsa på finska men hon sitter och läser en blogg om en ung mamma från sverige och vet egentligen inte varför hon läser men. 

camilla har tänkt och tänkt. och hon kommer inte fram till nån lösning. ibland känns det bra. och som om det kanske fanns en liten chans att det kunde funka. men sen så kommer det dagar sen när inget känns rätt.. men kanske bara tiden får sätta sina spår och så får jag se vad som händer. det är ju inte som om stället i fråga skulle komma närmare för att jag tänker på det.

idag gjorde camilla en mycket god kaka. den va fylld av choklad. o såna kakor blir man bara glad av. nu ska nog camilla kanske försöka läsa lite mera finska. så att hon åtminstone skulle få ett godkännt vitsord på det inkommande provet som äger rum på tisdag.

be happy or sad. wa'ever

äckligt rent.

idag har camilla spenderat dagen i vasa med min historiegillande klasskamrater, eller nåt liknande. mycket intressant speciellt besöket på rax. påminn mej att inte drick limsa. det förstör min fina lugna sida och tar fram den sida av mig som gör galna saker och får skrattanfall var 10:e minut. inte så bra. men camilla lyckades nästan hålla sig lugn på österbottens museum där det var intressant men kasnke inte riktigt min grej. sen fick vi vandra på själva lite och det var genast mycket mera intressant tyckte jag i alla fall. då fick vi  se på olika saker som de hade i sina hem i förfluten tid. det fanns riktigt fina klänningar, men vilken människa med normal midja skulle få på sig den? nåja de va nu bara va ja gjorde på dagen och har ingen anknytning till min fina rubrik.

väl hemkommen från vasa fick jag börja städa huset. ja eller efter mat och ett datorbesök. :) detta städande då så var så äckligt grundlig att det blev äckligt rent.. jag kan nästan garantera att det inte finns ett hörn i hela detta hus som har damm i sig. för camilla har damsugit plockar saker som var i vägen, lyft på stolar och bänkar, slängt ut alla skor och skurat. så efter denna strapats vill camilla inte höra ordet damsugare innan hon igen nästa fredag måste släpa fram åbäket för att igen damsuga huset. men lön för mödan de får jag. jag har ju min älskade canon 400D och för den städar jag gladeligen huset en gång i veckan. fast vissa veckor är det mera damm i hörnen än vissa. man måste kunna prioritera vilka hörn som man sen kan lämna odamsugade och vilka man måste ta lite mera noggrant.

efter denna fina strapats såg hon ett avsnitt grey's anatomy, vilket verkligen kan rekomenderas, för att lugna ner sig. sen bar det av till kyrkhemmet för att umgås med vänner. men sicken nitlott. eller jag fick ju umgås med vänner men jag hade bara räknat med att det skulle vara lite mera folk. men jag spenderade kvällen i sebbens, sofies och linns sällskap och det var förbaskat skoj. jag tror vi kom fram till att alias är ett mycket farligt spel om man har lite kännsliga öron för vi blev ganska så mycket tävlingsinriktade  vilket ledde till att vi ropade ganska friskt. :) men vi spelade även pingis och åt hamburgare så man kan summera kvällen som en mycket lyckad kväll. de va skoj. camilla vill göra det igen.

nu är klocka mycket och camilla har en lång dag framför sig. handla skolsaker. om hon orkar stiga upp ur sin varma säng i tid. sen ska hon spela fiol med den gamla skolorkestern och eftersom hon inte har spelat sen vårfesten eller nåt liknande så är hon rätt så nervös.. men de ska nog gå bra, för vi ska ju faktiskt öva sen 45 minuter innan festen börjar. så camilla ska väl snart krypa till kojs, men tror nog att hon ska se ett avsnitt grey's till. man blir så lycklig.

så om ni lyckats läsa er igenom detta önskar jag eder alla en mycket skön natt.. godnatt.

sovmorgon.

denna fantastiska söndag har camilla fått sova ända till 1. :) sånt blir man glad av. camilla skulle även behöva aktivera sig och börja läsa lite på hissaprov men det får nog vänta tills camilla intagit en stor söndagslunch. igår tillbringade hon kvällen hemma hos familjen haga i melissas sällskap och melissa var riktigt skojjig eftersom hon läste en bok och sen var hon lite paranoid efter det men det kom nog ingen mördare på hela kvällen. :)

camilla vill tro att hon kan få ett bra betyg i hissa men då borde hon kanske börja läsa men det är så tråkigt. och samtidigt så har vi ju tom i hissa nu istället för pia så det blir nog säkert ett lättare prov. sen börjar snart en ny period. HALLELUJA! för det kan man nog bara säga. då kommer äntligen min första hålposition. de ska bli så skönt men kvinnan har ställt till det så att hon har 6 kurser i alla fall för hon tentar en kurs för att få en fantastisk fjärde period. :) allt är planerat in i minsta detalj.. hon ska bara fixa sin sista period ännu så ska ni se att detta år överlever hon igen..

nu börjar väl snart klyftpotatisen vara klar med köttet vi ska äta så camilla ska avsluta detta inlägg och gå och äta. :)
ha en trevlig söndag!

camilla läser på engelska. NOT.

camilla bara hittar på en massa orsaker nu så att hon inte ska behöva läsa på engelskaprov. för att lite förbättra mitt samvete har jag sett en film på engelska utan text och sen oxå har jag sett ett avsnitt av grey's anatomy oxå den utan text.. men int e de ju riktigt sådana ord som jag behöver just till detta allimortant test. för att fördriva tiden lite så ser jag på lite björn. och han är ju nog i alla fall en människa som man blir glad av att se på.. :)




kvinnor och kvinnor det finns tre sorters kvinnor. men det hör i alla fall inte hit. camilla borde verkligen skaffa sig lite självmotivation men för tillfället ligger den på noll.. sen fick hon ett kompendie av tom som hon borde sammanfatta till imorgon men det får nog nästan lämna.. om hon nu inte gör det innan hon går och sova. nu antar jag att den restrerande delen av familjen kommer hem från farmors. förutom ida då som är på lägerskola, så det kan hända att hon borde stiga upp och aktivera sin rumpa men det får bli ett senare problem. ja som sagt är ida borta denna vecka och det är så skönt att inte behöva bråka om dator och tv. i och för sig har jag ju min egen dator nu men man vet aldrig vad man kan bråka med henne om :(
nu ska jag riktigt på riktigt försöka läsa en liten stund.
take care

orka...

.. läsa på prov.. camilla vet att hon måste börja läsa snart och att hon absolut måste stänga av datorn. men hon har i alla fall skrivit klar hissan som ska inlämnas imorgon. men engelska är inte så svårt men sen e de en massa kakkiga ord om politik och om usa politik och även brittisk.. vem bryr sig? inte jag i alla fall. i.a.f. inte så mycket att jag skulle vilja lära mig en massa ord inför ett prov. men läsa ska hon nog snart... idag såg camilla a walk to remember och den e ju bara så bra.. om man kunde skulle jag vilja se den varje dag.. men då skulle man nog ganska snabbt tröttna på den och det är ju inte det som är meningen med att se på film.. så det får bli en annan film nästa gång. kanske she's the man. de e länge sen jag sett den så kankse det är dags att se den. camilla spenderade denna kväll på tjejcell tillsammans med mina vänner och de kom på något mkt smart. men det är inte riktigt klart att komma ut i det fria. det behövs kanske lite slipande på vår tanke innan den är redo att publiceras. men håll utkik kankse nån dag dyker den upp på denna blogg. med detta mycket innehållsrika och meningsfulla inlägg vill camilla säga god natt och hoppas att ni sover gott.

dagens vansinnes affär..

denna fantastiska måndag har camilla bränt iväg så gott som alla sina pengar. :( men hon lade dem på något gott.. en dator. den e bra. camilla har nu ett hål i plånboken men hjärtat e fullt av kärlek. oj vad hon flummar. idag var hon på innebandy och vi var hela 5 styckna.. de va jobbigt men nästa gång så kommer det väl mera människor. kan man hoppas i alla fall. camilla har ibland problem med sina läxor. de borde hon snart göra snart. men nu ska camilla snart se på grey's anatomy...

tomhet

en liten slags tomhet finner sig i mitt hjärta. igår såg jag sista episoden av sista säsongen av Nanny. mitt hjärta saknar serien och jag har så där smått abstinansbesvär. men nu när jag har sett klart serien så har jag även mera tid till att göra andra saker :) morgondagen borde resultera i att jag snart köper en dator. kanske nästa vecka när jag får lön. en ny,  eller egen, dator behöver jag i alla fall.. sitter just nu i skolan och har religion.. men vi såg en film och sen fick vi fara eftersom roger inte hade kommit tillbaka. sånt gillar vi. och igår på religion fick vi något papper att laga och då for jag hem och prata med min vän på msn :) så religionskursen gillar vi starkt! annars e nog skolan ganska laam eller nåt. men det är bara en och en halv vecka kvar på denna period. hallelujja! 

och på cdon kan man boka 4 säsongen av grey's anatomy. snart kommer jag ha en ny serie att se på :) 

 (L)

hehe

e) kristina styrde över sverige från 1644. hon ville själv styra och fick på så vis snart kom i konflikt med den gamle rikskanslern. Hon styrde landet mycket skickligt de år som hon gjorde det.

Karl XI var en mycket skicklig regent men han gillade krig och under hans regeringstid hamnade Sverige flera gånger i krig.


söndag i östensö.

sitter just nu hemma hos moa och vi gör vårt elementärt fina hissaarbete. det går inte så värst bra. men sen nån gång kommer vi väl nog att bli klara med det.
igår våldsgästade vi sandra. de va skoj. vi åt en kaka sandra gjort. sen såg vi även på friends. de e en bra serie. men det vet väl alla.

camilla har sett på the nanny och hon har snart sett klart hela serien  :(

nu ska hon fortsätta med hissa. NOT!

RSS 2.0