denna dag, why

denna dag som började så bra. tänk att den skulle sluta såhär. hm.. de kanske låter värre än va de e men de kan ni få avgöra själva. camilla va i skolan idag o för en gångs skull så var hon i tid idag. kan ju bero på att hon fick skjuts men i alla fall. sen så fick hon en tervlig håltímme som årföljdes av en fantastikst underbar teater. tror inte mina kind och maagmuskler har återställts efter det. teatern hette typ världens bästa böcker eller nåt liknande o de kanske int låter speciellt trevligt eller sprittande men de va den. o sandra o maria skratta som en hjord med bufflar eller nåt. :) så kanske man inte får säga men de gjorde camilla i alla fall. men teatern var faktiskt sevärd och camilla tyckte om den. sen hade camilla samhälls o de va nog bara helt bortkastad tid. men i och för sig somnade camilla kanske en aning under den mycket "intressanta och inspirerande" dokumentären. men men. skolan ha köpi ett biljardbord. oj så skoj. :) nu kanske camilla kunde öva upp sina skills. eller nåt. men sen åkte camilla, sofi, sandra och maria iväg till staden o de va ett äventyr men mycket pengar spenderades fastän jag skulle börja spara lite. men men de kommer väl nån annan dag..

idag ha de bärjat spacklas i mitt nya hus. så inflyttningsfesten den närmar sig. vet tyvärr inte om de hinner bli innan emma flyr landet men man kan ju alltid hoppas..

kvällen tillbringades i goda vänners sällskap men med humöret som en ilsken åsna eller nåt. hemska saker va ha de tagi åt mig? camilla va arg o bitter o så ska de ju int vara. men kanske de bara e tröttheten som spelar henne ett spratt.. vi kan ju alltid hoppas på de. men camilla e nog innerst inne en mycket snäll och godhjärtad person. eller nåt...

nu e de dags för lite sailor moon. OH NO......


Kommentarer
Postat av: Mörkö

sandra skrattade som en buffelhjord medan maria fnissade som en apa*

sailor moooon <3

2008-11-29 @ 13:56:03
URL: http://hiljaisuus.blogg.se/
Postat av: camilla

hm okej de kan jag godkänna. men de e alltid skoj att se er skratta.. men ni fjäa ju i alla fall inte som apor...

2008-11-29 @ 20:49:28
URL: http://maeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0