fjäande apor från norden.

oj hemska saker. denna trevliga lördagkväll spenderas i den sköna hemmiljön tittande på tv eller mgp nordic som kanske e helt okej att titta på men de är ju faktiskt inte skönsjungande dessa nordbor. vissa kan nog sjunga men vissa är faktiskt fjäande apor från norden. men man kan ju inte tillbringa hur många kvällar i veckan som helst på fest så de e nog skönt att inte göra något alls o bara sitta hemma med slipdam i håret och mat i magen.

idag ha då camilla spacklat i sitt nybygge o de blir faktiskt bättre. o allt närmare inflyttningsdags. sen så borde man grundmåla, tapetsera, kakla och en massa mera saker. o sen sen sen så kan vi tillbringa alla våra trevliga vännerkvällar hemma hos camilla i hennes egna hus. :)

camilla ha idag vari till prisma. :) ojojoj camilla måste på sant sluta åka till prisma men man hittar så mycket användbara saker där.. idag t.ex. kände camilla sig som den kvinna hon är när hon införskaffade en datormus, en säck med VÄGGSPACKEL, glögg, choklad och lite lilla-jul-godis. :)



nu ska camilla fortsätta titta på de fjäande aporna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0