försöka duger nästan.

camilla läser nästan på filosofi prov men hon borde helt klart läsa mera. men hon tycker att det är ganska underhållande att slappa och se på the princess diary. sen så vill hon ju helt klart bli godkänd men de ska hon väl nog fixa. hm.
idag har camilla sett på tarzan. mest för att hitta perfekta stället att visa klassen på min filosofiföredrag men dels för att den e så bra. man blir nästan tårögd. :D

dagens samtalsämnen vid matbordet i skolan var intressant och nästan oroväckande. sen att de fortsatte under restrerande raster är ännu mera oroväckande. men man kan ju alltid se de roliga i situationen. o sen så har camilla lärt sig att hon inte skall debatera med sebben för de slutar aldrig väl.. men idag titta hon mest på så de va underhållande.

sömn har camilla inte fått mycket av på senaste tiden och hon ser verkligen fram emot helgen för då kan hon sova för att sen kasnke lite mera aktivt ta del av studierna som pågår i hennes liv. kanske hon kunde träffa vänner under helgen med.. vem vet.

nu ska nog camilla återgå till sitt filmtittande. :D

Kommentarer
Postat av: Mörkö

aktiva studier jovisst.

2008-11-06 @ 21:00:37
URL: http://hiljaisuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0