helt utan mål

denna onsdag har varit en dag när camilla i princip inte har gjort något vettigt alls. men hon tänkte att de kan hon ta igen imorgon när hon städar huset eftersom att hon är ledig pga att hon ska göra nån hembygdsgrej. men eftersom att camilla ska göra presentationen kan hon ännu int göra nåt eftersom att alla andra kommer samla in material imorgon. :) vilket betyder att camilla inte behöver göra ngt åt det imorgon utan de får bli ett senare problem. däremot har camilla tänkt städa huset och eventuellt skura med. men vi får se sen imorgon på vilket humör camilla e på eftersom att de går bäst att städa när man är lite motiverad. helst sku ja städa halv 2 på natten eller nå men då sku man väcka upp hela huset o de sku dom kanske inte bli så glada över så ja gör de nog imorgon när alla e i skolan eller på jobb. då kan man fuska mer o. men nu kanske de räcker med detaljer om camillas meningslösa städande..

camilla kom på en fotoide. idag o allt hon behöver nu är ett superblankt fint piano som man kan spegla sig i. äger nån månne ett sådant? o imorgon ha camilla o tänkt fara ut o fota snön så länge de e ljust för dessa dagar ha camilla fari ti skolan när de e mörkt o int komi hem före skymning så de ha ännu int blivi nå snöbilder men eventuellt imorgon då.

nu känner camilla för att fara och sova. sen får vi ju se om de faktiskt blir så eller inte men de e ju inte ett problem ennu. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0