panik

camilla känner att paniken den kommer sakta rullande emot mig och den bara ökar i fart desto närmre den kommer. idag har camilla ett minutschema hon ska följa om hon alls ska hinna med sina kurser städa och sen ännu packa inför helgens höstdagar.  höstdagarna ser camilla fram emot men med en viss fasa. eftersom att hon iår suttit med i styrelsen som planerar hela denna grej och det är rekordmånga som är anmälda känns der lite osäkert men på samma gång ack så skoj. :) så alla människor som ska dit. ha så skoj.

just nu sitter camilla i skolan och har hittat ett sätt att logga in på msn utan att ladda ner det. :) men de e ingen inne. men de kanske inte är så konstigt med tanke på att alla sitter i skolan. men man kan ju alltid hoppas att nån vän långt där borta sitter inne nån tråkig dag. camilla har nu modersmål men har skrivit färdigt en mycket dålig uppsats men mycket dåligt innehåll men man kan ju alltid hoppas att man har något läsvärt där i den. sen så kunde hon ju alltid åka hem men sen efter skolan så ska hon spela voleyboll :) och de e ingen ide att fara hem om hon måste tillbaka med det samma igen. men men.. volleyboll är mycket skoj så de ser jag fram emot. de e o länge sen ja spela volleyboll eftersom jag var i Hesa i söndags o förra veckan var jag allt för trött för att orka spela.

camilla har en mycket tung vecka efter sig och sen har hon en tung helg framför sig. men camilla är i stort behov av lite sömn eller om man ska vara ärlig är hon i behov av mycket mycket sömn. eventuellt tar hon en sovmorgon nästa vecka men de får visa sig sen. men hon ska i alla fall göra mycket geografi på tåget och antagligen mycket mattte med.. men man ska inte heller stressa en massa inför alla sina inlämningsuppgifter. sen sista kvällen innan allt ska vara inlämnat då har man nog rätt till att känna en viss stress men int ska man nu göra de innan. :)

10 minuter till volleybollen så snart kan man väl ta och börja avsluta de man gör på denna dator och bege sig ner till allas vår "älskade" sporthall :)

ha en bra dag.. o försök hållas på vägen i denna halka..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0