haglöfs <3

camillas fredag var en toppendag med några irritationsmoln som vi inte pratar om. men efter att camilla hjälpt sin pappa med att serva bilen inför alla resor så bar det av med fyra vänner till vasa. medelåldern var kanske inte riktigt den högsta, men vi inblandade klagade väl inte riktigt mycket. camilla kan hitta både i staden och i vasa och vi cirkulerade inte alls runt samma kvarter tre varv med ett litet stopp för att ta på jonas innan camilla fattade hur hon skulle hitta till edsevö. hm. camilla som hade bra lokalsinne. nåja... vi kom till vasa och trots en massa försök av camill att svänga av vägen säkert 10 km för tidigt för att hitta till brändö så kom de till slut fram till tarandus. :) jag har aldrig varit så förtjust i en butik. men camilla hittade en jacka sen vid vasa sport. 

(bilden vill inte laddas upp så kanske ni får se den i verkliga livet i stället. )

nåja sen styrde vi kosan mot rax o efter mat och lite annat så styrde de kosan hemmåt. efter en stund hemma och lite ompackning så bar det av till jonasas villa. (sandra ja vet att de e jonas :) ) där hade vi det riktigt mysit med en massa mat, plättar o så var vi o simma o bada bastu kanske aningen sent tycker några men att se soluppgången samtidigt var en vacker syn o nåt som vi alla uppskattade. :D vi tog natte kanske en 4 tiden men en pratstund sköt på sömnen så de blev kanske inte riktigt mycket sömn denna natt för en halv tolvtiden kom tatte in och smällde i kastrullock och fick upp oss ur sängen. 

en riktigt kanonfredag kan man säga nu ska man bara packa en rinka och en kappsäck och sen se till så att man faktiskt har med alla saker som man behöver för två veckor. skrämmande. men nog ska det gå i alla fall.. 

måste fortsätta packa. 

Kommentarer
Postat av: Melissa

Vad blev det för jacka? :D

2009-07-26 @ 10:11:03
URL: http://mieliss.blogspot.com
Postat av: Bingel

Jonasas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Camilla, snälla vän..... Jag ska se till att du slutar säga sånt, avvänjningsläger!!!

2009-07-26 @ 13:00:00
URL: http://simpleandclean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0