sovmorgon.

denna fantastiska söndag har camilla fått sova ända till 1. :) sånt blir man glad av. camilla skulle även behöva aktivera sig och börja läsa lite på hissaprov men det får nog vänta tills camilla intagit en stor söndagslunch. igår tillbringade hon kvällen hemma hos familjen haga i melissas sällskap och melissa var riktigt skojjig eftersom hon läste en bok och sen var hon lite paranoid efter det men det kom nog ingen mördare på hela kvällen. :)

camilla vill tro att hon kan få ett bra betyg i hissa men då borde hon kanske börja läsa men det är så tråkigt. och samtidigt så har vi ju tom i hissa nu istället för pia så det blir nog säkert ett lättare prov. sen börjar snart en ny period. HALLELUJA! för det kan man nog bara säga. då kommer äntligen min första hålposition. de ska bli så skönt men kvinnan har ställt till det så att hon har 6 kurser i alla fall för hon tentar en kurs för att få en fantastisk fjärde period. :) allt är planerat in i minsta detalj.. hon ska bara fixa sin sista period ännu så ska ni se att detta år överlever hon igen..

nu börjar väl snart klyftpotatisen vara klar med köttet vi ska äta så camilla ska avsluta detta inlägg och gå och äta. :)
ha en trevlig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0